Най-интересното от новия брой на Марица.   Малката Севда - жертва на

...
Най-интересното от новия брой на Марица.
 
Малката Севда - жертва на
Коментари Харесай

Четете в Марица: Малката Севда - жертва на домашно насилие...

Най-интересното от новия брой на " Марица ".

 
Малката Севда - жертва на домашно принуждение или на нелепа случайност
Кошмарна история, приключила с невръстно момиченце в кома, втрещи цяла България. От два дни всички малките екрани описват за дребната Севда, която е на годинка и 9 месеца. Миналото лято момиченцето е осиновен​о от Анка, която живее в пловдивския квартал „ Столипиново “. Жената минала без забележка дългия път, до момента в който детето попадне в прегръдките й.
Жалба от строителя на зоопарка блокира ремонта на Хуманитарната гимназия
Жалба против тръжните условия за главен ремонт и реституция на Хуманитарна гимназия „ Св. св. Кирил и Методий ” отсрочва за неопределен срок строителните действия. Обществената поръчка на стойност 12 млн. лв. е оповестена от регион „ Централен ”.
Обновяват спортни площадки в учебни заведения за половин милион лева
                       
Калоян и Иван, които следващата година потеглят в първи клас, прерязаха лентата на обновената спортна площадка в ОУ „ Петър Берон ”, а отец Петър отслужи водосвет с благопожелание учениците да са здрави. Игрището е ремонтирано по общинска стратегия общо за 47 000 лв., от които 36 150 лв. са предоставени от градския бюджет, а останалите пари са от бюджета на учебното заведение.
3163 украински бежанци в Пловдивско, напорът намалява
                                           
Бежанският поток от Украйна понижава, а сега записаните украинци в Пловдивска област са 3163 жители. Това стана ясно през вчерашния ден на съвещанието на Областния съвет по сигурността, свикано от регионалния шеф Ангел Стоев във връзка със заповед на премиера Гълъб Донев. 
Фирма стартира градежа на къщи за посетители без осведомителна табела и ограда    
     
Туристи са изправени на нокти, откакто голям ров се появи на метри от пистата на Копривките и наоколо до борова гора. Теренът не е ограден и обезопасен, нито пък има сложена осведомителна табела кой е притежател или вложител на обекта, сигнализираха читатели на " Марица " и изпратиха фотоси. Те обясниха, че не е ясно какво ще се строи на мястото.

Запалиха Факела на мира в Момчиловци, Валя Балканска - почетен факлоносец  
За мир в политиката, обединяване за добруването на народа и връщане на изконните полезности на българина - за това приканиха от Момчиловци на специфична гала по запалването на Факела на мира. Символът бе инсталиран и открит в Седмицата на мира в парка в центъра на курортното родопско село.
Велинградчани с петиция против музикален тормоз    
                                           
Петиция срещу мощната музика, която се носи съвсем непрестанно от велинградския квартал " Анезица ", подеха жители на родопския град. Реакцията им идва, откакто от години са подложени на шумов тормоз.
„ Магнолия форест “ израства вместо къмпинга на 4-ти километър  
                                 
Комплексът, наименуван „ Магнолия форест “, ще се появи на мястото на някогашния паметен къмпинг на „ Балкантурист “ - „ Горски ъгъл “, на 4-ти километър в регион " Северен ". Апетитният имот, добит от починалия към този момент приватизатор на хотел „ Лайпциг “ Радослав Бозуков преди време, мина в активите на братята Александър и Иван Асенови, известни с компанията си „ Хъс “ ООД.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР